Marakana biće puna: Počelo ludilo pred Zvezdin meč decenije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marakana biće puna: Počelo ludilo pred Zvezdin meč decenije (FOTO)

Crvena zvezda je pustila u prodaju karte za revanš meč sa Ludogorecom koji bi u slučaju pozitivnog ishoda srpskog šampiona sigurno ubacio u grupnu fazu Lige Evrope, a ekipi bi dao krila da napadne i najveći cilj, plasman u Ligu šampiona.

Interesovanje za karte, očekivano, veliko.

Navijači Zvezde su od ranog jutra popunili plato >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pred blagajnama u Ljutice Bogdana, a vi možete da vidite iz nekoliko uglova koliko sunce i visoka temperatura deluju smešno u poređenju sa željom da se dokopate ulaznice za najveći Zvezdin meč u ovoj deceniji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Očekuje se da oko 50 hiljada ljudi bude na utakmici u uorak uveče (20,30 časova).

Cene ulaznica za sever i jug su 800, istok 1.200, dok je zapad 1.500 dinara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gužva na "Rajku", Zvezda će imati podršku (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016

Navijači Crvene zvezde od ranog jutra "okupirali" blagajne stadiona kako bi nabavili ulaznicu za revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv bugarskog Ludogoreca...Foto: FK Crvena zvezda..Crvena zvezda je danas pustila u prodaju karte za revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.