Lalatović:Bez Bosančića na pobedu protiv Spartaka

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović:Bez Bosančića na pobedu protiv Spartaka

Trener fudbalera Crvene zvezde smatra da bi Ninković bio veliko pojačanje nakon odlaska Milijaša, kao i Luković čime bi se dodatno pojačala konkurencija u odbrani

Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC Lalatovic.jpg

Trener fudbalera Crvene zvezde Nanad Lalatović očekuje pobedu protiv Spartaka u četvrtom kolu Superlige, koja bi njegov tim zadržala na deobi prvog mesta, ali i mir pred dvonedeljnu pauzu u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Dolazi nam ekipa koja je najprijatnije iznenađenje, nalaze se na trećem mestu i nisu primili gol kao mi. To govori o njihovom kvalitetu, ali ipak nas zanimaju samo tri boda. Nadam se pobedi uz dobru igru, kojom bi kupili mir u pauzi zbog obaveza reprezentacije", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde.

On je istakao da će novajlija Miloš Bosančić zbog povrede propustiti utakmicu protiv Spartaka, dok je neizvestan nastup Danijela Avramovskog, koji ima administravnih problema.

"Bosančić je povredio ložu na prijateljskom meču protiv Kolubare i neće igarti. Avramovskom još nije stigao sertifikat i trebalo bi danas da to bude rešeno. Ostali su spremni i dvojica novajlija će najverovatnije igrati u startnoj postavi", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde ponovio je da bi voleo u timu da vidi Miloša Ninkovića i Aleksandra Lukovića, ali i da bi oni trebalo da se dogovore sa čelnicima kluba oko dolaska na Marakanu.

"Ninković i Luković treniraju sa nama, Miloš bi bio veliko pojačanje, pogotovo nakon odlaska Nenada Milijaša. Voleo bih da dođe, ali prvo mora da pronađe zajednički jezik sa upravom. Što se tiče Lukovića, želeo bih i on da nam se pridruži, iako imamo puno igrača u odbrani", rekao je Lalatović.

Na pitanje novinara da li je olakšavajuća okolnost za nejgov tim plasman Partizana u grupnu fazu Lige Evrope, Lalatović je rekao:

"Nisma gledao jučerašnji meč pošto smo imali trening. Partizan ima dobar tim i mogu da igraju na tri fronta. Podigli su se na psihološkom planu i mislim da nam to ne olakšava posao. Ipak, ne zanima me Partizan, već samo moj tim".

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić rekao da se nada pobedi nad Subotičanima.

"Verujem da uz maksimalno angažovanje možemo da dođemo do veoma važne pobede, to bi nam olakšalo dvonedeljnu pauzu. Voleo bih da zaigram od prvog minuta i da se pokažem pred našim navijačima", rekao je Gavrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu od 19.30 na stadionu Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda bez Bosančića i protiv Spartaka

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović smatra da bi Ninković bio veliko pojačanje nakon odlaska Milijaša, kao i Luković čime bi se dodatno pojačala konkurencija u odbrani..Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC Lalatovic.jpg..Trener fudbalera Crvene zvezde Nanad Lalatović očekuje pobedu protiv...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.