LNB - Simonović vodio Ortez do nove pobede

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LNB - Simonović vodio Ortez do nove pobede

Srpski internacionalac Marko Simonović upisao je još jednu sjajnu partiju u dresu Orteza. Bivši kapiten Crvene zvezde Telekom bio je najefikasniji pojedinac u trijumfu nad Dižonom.

Završnica sezone inspirisala je srpskog reprezentativca Marka Simonovića koji iz utakmice u utakmicu beleži sjajne partije.

Nakon fantastičnog izdanja u porazu od Limoža i odlične partije u trijumfu nad ekipom Pari-Levaloa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marko Simonović je i večeras bio sjajan.

Srbin je u trijumfu Orteza nad Dižonom (76:64) postigao 14 poena (3/4 sa penala, 1/2 za dva i 3/9 za tri) i ostvario 4 skoka za 29 minuta koliko je proveo na terenu.

Prvotimac Orteza vezao je tako četiri susreta na kojima je postigao 14 i više poena, a nema sumnje da će partija iz meča sa Limožom ostati njegova najbolja u čitavoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simonović u sjajnoj formi

Izvor: B92, 06.Maj.2015, 09:31

Srpski košarkaš Marko Simonović prikazao je izvanrednu partiju u trijumfu Orteza na gostovanju protiv Dižona od 76:64 u 31. kolu francuskog prvenstva...Srpski reprezentativac meč je završio sa 14 poena i tako je bio najefikasniji igrač utakmice. On je na parketu proveo 29 minuta i za to vreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.