Katai blizu odlaska, zvali Belgijanci!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai blizu odlaska, zvali Belgijanci!

Sledi ono što je bilo očekivano, Aleksandar Katai, ali i još par prvotimaca Crvene zvezde, napustiće klub u ovom prelaznom roku.

U narednih nekoliko dana uprava Crvene zvezde mora brzo da reaguje.

Prelazni rok se bliži kraju, a ukoliko misle da dođu do neophodnog novca, u upravi Zvezde moraju razmišljati i o odlascima najboljih igrača.

Aleksandar Katai je svakako jedan od njih, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jučerašnjeg definitivnog ispadanja iz Lige Evrope, ogromne su šanse da on napusti crveno-beli tabor.

Belgijanci su zvali, konkretno Briž koji ga želi po ceni između 2 i 3 miliona evra, prenosi Žurnal.

Naravno, sada mu je cena opala pošto svi znaju da Crvena zvezda ima neku vrstu moranja prodaje.

Setimo se da je Štutgart nudio oko 3 miliona evra za reprezentativca Srbije, a da se i Selta raspitivala za njegove usluge.

Briž je samo jedna od novih opcija, ali nema sumnje da će biti još poziva u Ljutice Bogdana za sjajnog vezistu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRANSFER JE BLIZU: Zvezda prodaje Kataija u Seriju A!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016

Da će otići, to se uveliko znalo! Samo je bilo pitanje koji klub će biti najuporniji i najizdašniji da u svoje redove dovede najboljeg igrača Crvene zvezde Aleksandra Kataija...Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih klubu, Katai je već jednom nogom u Atalanti. Klub iz Serije A se ''preko noći''...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.