Grujić otputovao u Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić otputovao u Liverpul!

Reprezentativac Srbije počinje možda i ključni deo svoje fudbalske karijere. Nova sredina, novi veliki izazovi, nova dokazivanja. Hoće li uspeti?

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić otputovao je u sredu popodne u Liverpul, gde će se priključiti svojim novim saigračima na početku priprema za sledeću sezonu.

U izjavi za ''Žurnal'' pred put na Ostrvo, Grujić je otkrio da oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << malu tremu, ali da je već dve nedelje trenirao po programu koji mu je dostavljen iz Liverpula.

Pripreme u novom klubu neće biti lake za njega, ali Grujić će imati dovoljno vremena da pokaže Jirgenu Klopu da nije pogrešio što ga je zimus angažovao.

''Nije mala stvar igrati u takvom klubu, uzbuđen sam i najviše razmišljam o tome kako ću se snaći van Beograda, jer ga nisam do sada napuštao na duži period.

U subotu me očekuju testiranja, a onda treninzi do 20. jula i odlaska u Ameriku''
, izjavio je Grujić, uz ocenu da je spreman za najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.