Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLOVI I ŠANSE: Silva igra i rukama i nogama, Grujić uvek na pravom mestu, isključenje Kataija (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u prvom od dva planirana meča savladali litvanski Atlantas sa 2:1.

Golove za beogradski klub postigao je Marko Grujić, dok je na drugoj strani litvanski tim svoj gol dao posle kaznenog udarca koji je skrivio novi fudbaler Edson Silva.
Na kraju je došlo i do malog incidenta kada su posle kratkog koškanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz igre isključeni Aleksandar Katai i jedan igrač Atlantasa.

(Izvor: Youtube/Crvena zvezda)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovako je Grujić srušio Atlantas (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016

Marko Grujić je danas postigao dva gola protiv Atlantasa iz Litvanije, i to na sledeći način...Crvena zvezda je danas uspela da preokrene rezultat u svoju korist nakon što je Edson napravio penal u prvom poluvremenu, a najzaslužniji za to jeste Marko Grujić...Fudbaler Liverpula na pozajmici u Crvenoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.