Lud fudbal u ludoj šumi - četiri gola i dobar rezultat za Zvezdu

Izvor: RTS, 26.Jul.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lud fudbal u "ludoj šumi" - četiri gola i dobar rezultat za Zvezdu

Crvena zvezda nije pobedila u Bugarskoj. Još važnije – nije izgubila. A postignuta dva gola crveno-belih u Razgradu ohrabriće Miodraga Božovića i njegov tim pred revanš u Beogradu. Ludogorec – Crvena zvezda 2:2.

Crvena zvezda se dobro provela u "ludoj šumi", koja je, ispostavilo se, potpuno opravdala svoje ime.
Ludogorec je dočekao u Razgradu Crvenu zvezdu, u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Bogati bugarski klub, petostruki uzastopni šampion svoje zemlje, dobro je otvorio meč i imao inicijativu. Ipak, do prednosti je došao tek u 42. minutu, kada je Kafu lako izbacio Tomasa Fibela, prevario Damira Kahrimana i smestio loptu u mrežu.
Odličan trenutak za vođstvo, tačno pred odlazak na odmor. Međutim, fudbaleri Crvene zvezde su, vrlo brzo nakon povratka na teren, izjednačili rezultat.
Aleksandar Katai je umakao zadnjoj liniji Ludogoreca, nanizao dvojicu protivničkih igrača i preciznim udarcem pogodio mrežu.

Potpuni preokret i muk u Razgradu (ne računajući pesmu Zvezdinih navijača) doneo je Gejlor Kanga, neverovatnim udarcem sa distance. Lepo se namestio, još lepše šutirao, a parada golmana Stojanova samo je ulepšala pogodak Gabonca. 
Ipak, bugarski tim je stigao do izjednačenja golom rezerviste Kešerua, koji je odlično reagovao na brzo izveden slobodan udarac, uhvatio odbranu Zvezde "na spavanju" i smestio loptu iza Kahrimanovih leđa.
Nerešen rezultat, još sa dva postignuta gola u gostima, pruža sasvim lepu priliku Zvezdi da u revanš meču, koji se igra sledećeg utorka u Beogradu,izbaci bugarsku ekipu iz kvalifikacija.
Ovako je protekao meč:
21.50 - Kraj. Meč u Razgradu je završen nerešenim rezultatom 2:2.
21.35 - GOOOL! Ludogorec se vraća u igru, izjednačenje bugarskoj ekipi donosi rezervista Kešeru.
21.25 - GOOOL! Kakav gol Gejlora Kange! Gabonac je prelepo šutirao sa dvadesetak metara i doneo prednost Crvenoj zvezdi.
21.07 - GOOOL! Izjednačenje! Aleksandar Katai je pobegao zadnjoj liniji, predriblao dvojicu protivničkih igrača i preciznim udarcem savladao Stojanova.
21.00 - Počeo je drugi deo igre.
20.45 - Poluvreme.
20.43 - GOOOL! Ludogorec vodi golom Kafua, koji je divnim prodorom izbacio Fibela, obišao Kahrimana i doneo prednost domaćoj ekipi. 
20.15 - Inicijativa domaćina, i prvo veliko uzbuđenje u kaznenom prostoru Zvezde. Rendulić je uklizao, Marselinjo pao, ali je dobio žuti karton zbog simuliranja. Na drugoj strani je pokušao Katai, šutirao iskosa, ali pravo u golmana Ludogoreca.
20.05 - Najvatreniji navijači Crvene zvezde koji su doputovali na meč protiv Ludogoreca, smešteni su na tribinu koja je pokrivena mrežom, a oko nje je bodljikava žica, prenosi Tanjug.
Zvezdu u Razgradu bodri oko 1.000 navijača, a mnogi od njih kupili su danas karte od preprodavaca i nalaze se na drugim tribinama.
20.00 - Počeo je meč u Bugarskoj, prva sa centra kreće Zvezda.
19.50 - Poznati su sastavi timova. Ludogorec: Stojanov, Minev, Moci, Plastun, Natanijel, Đakov, Saša, Kafu, Marselinjo, Vanderson, Lukoki. Zvezda: Kahriman, Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez, Le Talek, Donald, Srnić, Katai, Kanga, Mouče.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.