Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVRODOMINACIJA: Marjanović ponovo MVP, sve veća prednost u ukupnom zbiru (VIDEO)

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović nakon što je u premijernom kolu bio najkorisniji igrač Evrolige isto je uradio i u sedmoj rundi kada je bio glavni „krivac“ za pobedu crveno-belih protiv Neptunasa.

Marjanović je u jučerašnjem trijumfu Crvene zvezde učestvovao sa 24 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 12 skokova, tri asistencije, po jednom blokadom i ukradenom loptom, a nad njim su napravljena dva prekršaja što mu je na kraju donelo ukupni indeks 36.

Pored Marjanovića u petorci kola našli su se još centar Cedevite Miro Bilan sa 34 indeksna poena, zatim Dor Fišer iz Uniksa sa 33, njegov saigrač Kurtis Džerels sa 31 i plejmejker Olimpijakosa Vasilis Spanulis koji je skupio 30.
U ukupnom zbiru Marjanović je ubedljivo najbolji pošto u proseku po meču beleži 25,57 indeksnih poena, a prvi sledeći je Tejlor Ročesti sa 19,29.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjanović MVP sedmog kola Evrolige, pet ekipa u Top 16 fazi!

Izvor: Blic, 29.Nov.2014

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović najkorisniji (MVP) je igrač sedmog kola Evrolige, posle koga je poznato pet učesnika Top 16 faze...Crveno-beli gorostas dominirao je u pobedi nad Neptunasom (79:62) i utakmicu u Kombank areni završio sa 24 poena, šutirajući 11/13 za dva i penale 2/4, a imao...

Nastavak na Blic...

Bobi Marjanović kralj Evrolige!

Izvor: RTS, 29.Nov.2014

Zahvaljujući briljantnoj partiji na meču protiv Neptunasa (24 poena i 12 skokova), Boban Marjanović po drugi put ove sezone izabran za MVP-ja Evrolige! ..Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović proglašen je za najkorisnijeg igrača sedmog kola Evrolige.....Centar crveno-belih je u pobedi protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.