Dženkins traži pare od Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins traži pare od Zvezde!

Crvena zvezda je u ponedeljak veče savladala Oldenburg rezultatom 80:71, a u timu nije bilo Čarlsa Dženkinsa ikao je potpisa dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Kako Večernje novosti javljaju, Dženkinsov dolazak koče dugovanja koja Zvezda prema njemu ima iz perioda kada je prvi put nosio dres srpskog šampiona.

- Bez obzira na to što Amerikanac gaji posebnu vrstu emocije prema klubu sa Malog Kalemegdana, kao profesionalac traži da mu se isplati dug pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što ponovo obuče crveno-beli dres. U toku su razgovori o načinu na koji bi ta prepreka mogla da se ukloni, imajući u vidu da je Zvezda trenutno opterećena formiranjem tima za napornu sezonu, automatski i novcem koji mora da izdvoji za drastično poskupele igrače na košarkaškom tržištu - navode Novosti.

Podsetimo, ekipi Dejana radonjića bi tokom sledeće sedmice trebalo da se priključe Stefan Jović i Marko Simonović, dok će s njima u paketu verovatno i Amerikanac.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stiže Dženkins: Spreman sam za Beograd!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016, 19:53

Amarikanac poslao jasnu poruku sa aerodroma..Izgleda da više nema ni najmanje dileme, Čarsl Dženkins će uskoro ponovo zadužiti dres Crvene zvezde...Jučerašnja vest koju su objavile Večernje novosti, da srpski šampion američkom košarkašu duguje određenu svotu novca iz prethodnog "mandata"...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.