Državo, stani na put huliganima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Državo, stani na put huliganima"

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije po ko zna koji put traži od nadležnih organa da reše problem huligana, koji osim što sramote srpski sport, više bez ikakvih zazora napadaju policajce koji obezbeđuju sportske događaje. Na utakmici Crvena Zvezda-Partizan povređeno je 35 policajaca, a poslednji put je tako veliki broj policajaca stradao tokom Gej parade 2010. godine.

- Nikakvi izgovori više ne postoje. I druge države su imale problema sa navijačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nasiljem, ali kada su htele, vrlo brzo su rešile su taj problem. Ovde je očigledno da se ne želi izaći na kraj sa navijačkim divljanjem. Ukoliko država želi da izađe na kraj sa ovim problemom, to može da uradi. Međutim, ukoliko je u interesu da se sa navijačkim grupama prave raznorazne dilove i zauzvrat im se omogućava da sramote i sport i državu, nisu policajci ti koji zbog toga treba da ispaštaju razbijenim glavama. Zato apelujemo na nadležne u MUP Srbije da policajcima daju šira ovlašćenja u obračunavanju sa nasilnicima, a od komandira jedinica tražimo veću odlučnost kada policajcima izdaju naredbe da intervenišu jer im je ugrožena bezbednost – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Parada ponosa

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.