Da li Božović odlazi posle evro fijaska?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Božović odlazi posle evro fijaska?

U mečevima sa Ludogorecom i posebno sa Sasuolom, Crvena zvezda je pokazala da nije za međunarodnu scenu. Proći će još godine, kada će crveno-beli moći da igraju ravnopravno i sa ovim posečnim evropskim klubovima. Poznat da na konferencijama za medije ništa ne kaže osim gomile fraza i smicalica, trener sprskog šampiona Miodrag Božović je opet odgovorio u rebusu da li ostaje na kormilu Zvezde.

- Kako je govorio drug Tito... Radimo kao da će 100 godina biti mir, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a spremamo se kao da će sutra biti rat. Ja imam volje i želje za rad, a šta će biti... Videćemo - zagonetan je bio crnogorski stručnjak.

I pored fijaska, Božović veruje da ovaj tim ima budućnost.

- Mislim da ova ekipa ima svoju budućnost uz određene korekcije. Nije lako dovesti igrače bez obeštećenja, i to one koji žele da dođu. Mi smo želeli da pokušamo, ali nismo obećali. Ekipu sastavljam ja, publika ima pravo da izrazi zadovoljstvo. Ja nisam video nijednog igrača koji nije želeo da pobedi - istakao je Božović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.