Crvena zvezda i Vojvodina u finalu

Izvor: Studio B, 23.Maj.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda i Vojvodina u finalu

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale drugog Turnira prijateljstva za igrače do 16 godina u Bijeljini, pošto su u polufinalu savladali zagrebački Dinamo sa 1:0. Vojvodina drugi finalista.

Izabranici Ognjena Koromana boriće se u nedelju za trofej protiv boljeg iz drugog polufinalnog susreta u kojem igraju Partizan i Vojvodina.

Crveno - beli dečaci pobedili su vršnjake iz Dinama pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je u 22. minutu Dejan Joveljić glavom matirao golmana Zagrepčana.

Crvena zvezda je grupnu fazu turnira završila na prvom mestu u svojoj grupi, pobedama protiv Osijeka, Budućnosti i Veleža.

 

Vojvodina drugi finalista Turnira prijateljstva

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale Turnira prijateljstva za igrače do 16 godina u Bijeljini, pošto su danas u drugom polufinalu savladali Partizan sa 1:0.

Pobedu Novosađanima doneo je Zličić maestarklnim golom u 31. minutu.

Partizan je imao dve stopostotne šanse, odnosno dve pogođene prečke - u 17. i 53. minutu.

Vojvodina će u finalu igrati protiv Crvene zvezde koja je danas ranije u prvom polufinalu istovetnim rezultatom - 1:0, savladala vršnjake iz zagrebačkog Dinama.

Finale je na programu u nedelju od 12 sati.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađani eliminisali Partizan: Kadeti Voše protiv Zvezde za trofej na turniru prijateljstva

Izvor: Blic, 23.Maj.2015

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale Turnira prijateljstva za igrače do 16 godina u Bijeljini, pošto su u drugom polufinalu savladali Partizan sa 1:0...Pobedu Novosađanima doneo je Zličić maestarklnim golom u 31. minutu...Partizan je imao dve stopostotne šanse, odnosno dve pogođene prečke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.