Čestitamo: Košarkaš Boban Marjanović dobio drugog sina

Izvor: Svet, 10.Okt.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Košarkaš Boban Marjanović dobio drugog sina

Košarkaš San Antonio Sparsa Boban Marjanović, trenutno je najsrećniji čovek na svetu.
Njegova supruga Milica u petak je donela na svet dečaka, pa su tako po drugi put postali roditelji.
Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je ove godine pojačao NBA ekipu iz Teksasa, ima četvorogodišnjeg sina Vuka.
Kako će se zvati njegov novi naslednik još nije poznato.
“Po drugi put sam postao otac!!! Hvala vam ljudi na neverovatnim čestitkama i darovima, ne mogu na sve da stignem da odgovorim! Nema trenutno srećnijeg od mene, volim vas”, poručio je srećni otac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   NBA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čestitamo: Košarkaš Boban Marjanović dobio drugog sina

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015

Košarkaš San Antonio Sparsa Boban Marjanović, trenutno je najsrećniji čovek na svetu...Njegova supruga Milica u petak je donela na svet dečaka, pa su tako po drugi put postali roditelji...Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je ove godine pojačao NBA ekipu iz Teksasa,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.