Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ: Što pre da zaboravimo utakmicu protiv Ludogoreca!

Fudbaleri Crvene zvezde razmišljaju samo o narednom protivniku, o ekipi Metalca. Za Ludogorec ima vremena.
Osvrnuo se Miodrag Božović i na pisanja medija. Istakao je da mu se ne dopada euforija koja se kreira i stvara u zvezdaškoj javnosti.
– Vidim da se već piše o tome ko će nam biti rival u plej-ofu za Ligu šampiona, a još uvek nismo prošli. Loše je da se tako piše. Oko 90 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odsto medija je negativno i želi katastrofu, istakao je Božović. Prema narednom protivniku u prvenstvu, ekipi Metalca, gaji poštovanje.
– Očekuje nas težak duel, prošle sezone smo jedva pobedili Metalac golom u finišu. Metalac nam dolazi u dobrom raspoloženju posle trijumfa nad Borcem, dok je nama svima u glavi Evropa, objašnjava Božović.
Takođe, najavljene su i promene u timu “crveno-belih”. “Delije” će ponovo na delu moći da vide svog ljubimca, Srđana Plavšića
– Neće igrati svi, mnogo toga zavisiće kako se ko oseća. Igraće Plavšić i Petković, ljubimci medija. Dobro je kada su igrači ljute, a ne trener, zaključio je Božović.
 
Pripremio: Stefan Stupar
The post BOŽOVIĆ: Što pre da zaboravimo utakmicu protiv Ludogoreca! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.