Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORIS SAVOVIĆ: Zvezda kažnjava svaki trenutak ‘praznog hoda’, u ‘Morači’ moramo nametnuti naš ritam!

Centar Budućnosti smatra da njegov tim ima snage da izjednači rezultat u polufinalnoj seriji protiv crveno-belih, ali da bi do toga došli moraju da budu daleko skoncentrisaniji nego u prethodna dva meča.

Crvena zvezda je u prvom meču u hali „Aleksandar Nikolić“, prilično lako izašla na kraj sa ekipom podgoričke Budućnosti (82:67), a košarkaš šampiona Crne Gore, Boris Savović, zna šta njegova ekipa treba da uradi ukoliko želi da ovu seriju vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Beograd.
-Iza nas je teška utakmica koju je Zvezda odigrala odlično svih 40 minuta i zasluženo slavila. Mi u revanšu moramo da odigramo agresivnije u odbrani, moramo biti skoncentrisaiji i ne ostavljati prazne minute u igri . Ekipe kao što je Zvezda iskoriste svaki trenutak praznog hoda. U Podgorici moramo da nametnemo naš ritam i odigramo čvrstu utakmicu.- rekao je Savović.
On ističe da u utorak očekuje punu „Moraču“ i sjajnu atmosferu koja je uvek motiv više za njega i saigrače.
-Očekujem prepunu Moraču i sigurno da će to za nas da bude još jedan motiv više. Svaka utakmica ima svoju draž, a posebno ove utakmice u plej-ofu za koje smo se svi spremali tokom cijele godine,- kaže centar Budućnosti.
Utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde na programu je 28. marta sa početkom od 20h.
 
The post BORIS SAVOVIĆ: Zvezda kažnjava svaki trenutak ‘praznog hoda’, u ‘Morači’ moramo nametnuti naš ritam! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.