Ataman: Izvinite, nisam znao da je neko ubijen kad sam vas nazvao teroristima

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman: Izvinite, nisam znao da je neko ubijen kad sam vas nazvao teroristima

Bolje da je držao jezik za zubima

Ispeci pa reci stara je srpska poslovica za koju Ergin Ataman očigledno nije čuo, pa je odmah posle utakmica Galatasaraja i Crvene zvezde navijače srpskog tima nazvao "teroristima". Kada je čuo da je jedan od njih nožem ubijen na ulicama Istanbula trener turske ekipe morao je da se izvini.

"Duboko saosećam sa tragedijom koja je zadesila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkaše Crvene zvezde i njene navijače. Tome nije mesto u sportu, ni u životu. Nisam znao za ovu tragediju sinoć tokom konferencije za novinare i zato se duboko izvinjavam", rekao je Ataman na društvenim mrežama.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas u telefonskom razgovoru sa svojim turskim kolegom Ahmetom Davutogluom rekao da trener Ataman nije dobrodošao u Srbiju, posle izjave u kojoj je ubijenog mladića, kao i sve ostale navijače Crvene zvezde, optužio za terorizam.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ataman: Izvinite, nisam znao da je neko ubijen kad sam vas nazvao teroristima

Izvor: Press, 22.Nov.2014

Bolje da je držao jezik za zubima . Ispeci pa reci stara je srpska poslovica za koju Ergin Ataman očigledno nije čuo, pa je odmah posle utakmica Galatasaraja i Crvene zvezde navijače srpskog tima nazvao "teroristima". Kada...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.