Ako izbaci Kairat, Zvezda blizu puta u Jermeniju!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako izbaci Kairat, Zvezda blizu puta u Jermeniju!

Fudbaleri jermenskog Alaškerta savladali su Sent Džonstoun u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope što znači da bi Zvezda lako mogla put Jermenije ukoliko eliminiše Kairat.

Utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ove nedelje je počela nova fudbalska sezona a u četvrtak će na teren i tri srpska kluba.

Čukarički gostuje Domžalama, Vojvodina u Budimpešti ekipi MTK, dok Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda na stadionu "Rajko Mitić" čeka Kairat.

Vicešampion Srbije će u slučaju plasmana u drugo kolo kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela jermenske ekipe Alaškert i škotskog Sent Džonstouna.

Prva utakmica u Jermeniji završena je pobedom Alaškerta koji je golom Mihrana Manasjana materijalizovao samo jednu od desetak dobrih prilika.

Alaškert će u revanš ući sa golom prednosti pa već sada možemo da pretpostavimo da bi jermenski tim mogao da bude naredni rival Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija ukoliko crveno-beli eliminišu Kairat.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.