Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATAMAN: Hoću u Beograd, ali se Vučić pita!

Sudbina je htela da se Crvena zvezda i Galatasaraj ponovo sastanu u Evroligi, a sveže rane i bol zbog ubistva srpskog navijača Marka Ivkovića neće se nikad zaceliti. Samim tim i utakmica dva kluba će biti visokog rizika, a mnoge zanima i da li će trener turskog kluba Ergin Ataman doći u Beograd posle sramnih izjava koje je dao posle brutalnog ubistva Zvezdinog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << navijača od strane pristalica Galatasaraja u Istanbulu.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić je posle tragičnog događaja ispred hale „Abdi Ipekči“ istakao da Ataman nije dobrodošao u Beograd.
– Ne želim više da pričam o tome. U tim trenucima nisam znao da je navijač ubijen i kasnije sam se javno izvinio srpskom narodu. Mi nemamo problem sa našim srpskim prijateljima, i nadam se da i oni tako misle. Mi smo miroljubiva zemlja i nekoliko važnih srpskih igrača i trenera su u Turskoj. Želim da putujem u Beograd, ali je njihov premijer rekao da sam nepoželjan. Zbog toga sam nemoćan da uradim nešto više i situacija zavisi samo od inicijative našeg Ministarstva inostranih poslova – rekao je Ataman.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ataman: Hoću u Beograd na meč sa Zvezdom, ali sam nepoželjan!

Izvor: Blic, 20.Dec.2014

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman, sa kojima će Crvena zvezda opet igrati u Top 16 fazi, rekao je posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu da su navijači crveno-belih teroristi, a iako se dan posle izvinio, od tada je persona non grata u Beogradu...Turski trener se pravdao kako nije znao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.