Stopama Ane Ivanović: Danilovićeva ćerka u polufinalu nezvaničnog prvenstva sveta!

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopama Ane Ivanović: Danilovićeva ćerka u polufinalu nezvaničnog prvenstva sveta!

Nova nada srpskog tenisa Olga Danilović plasirala se u polufinale nezvaničnog prvenstva sveta za igračice do 14 godina koje se igra u francuskom Tarbu.

Ćerka Predraga Danilovića, proslavljenog košarkaša i predsednika KK Partizan, oduševila je javnost, pa joj je pažnju posvetio i čuveni "Lekip" posle pobede nad Ruskinjom Anisimovom sa 6:1, 6:1.

"Devojčica rođena 2001. godine jednostavno je imresivna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vatrenog temperamenta, baca se za svaku lopticu kao da joj život zavisi. Olga ume da dozira udarce i ne okleva da izađe na mrežu. Gledaoci će možda moći jednog dana da se hvale kako su videli Srpkinju koja kreće ka uspehu, poput Ane Ivanović", piše "Lekip", a prenosi "Sportski žurnal".

Olga Danilović je četvrti nosilac i u borbi za finale igraće protiv druge favoritkinje, Poljakinje Ige Svjatek.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga Danilović u finalu Svetskog prvenstva!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2015

Još jedan u nizu velikih uspeha nove velike nade srpskog tenisa Olge Danilović. Na jednom od najjačih i najprestižnijih turnira na svetu u konkurenciji do 14 godina, koji još zovu i nezvanično prvenstvo sveta u konkurenciji do 14, čuveni Tarb, Olga je ušla je u finale ovog takmičenja. U polufinalu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.