Peking: Ana osvetila Bojanu

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking: Ana "osvetila" Bojanu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Pekingu (tvrda podloga, 5.427.105 dolara) pobedivši, kao i u prvoj rundi predstavnicu Švajcarske. Posle Belinde Benčić, pred razigranom Srpkinjom "oružje je položila" i Romina Oprandi, 149. igračica na svetu, koja je na startu turnira bila bolja od Bojane Jovanovski. Ana je za 79 minuta, po setovima 6:4, 6:2, eliminisla rivalku i zakazala meč protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Nemice Sabine Lisicki, koja je pobedila Kanađanku Eženi Bušar u dva seta takođe.

U meču koji je obilovao brejk gemovima, Srpkinja je čak osam puta "brejknula" protivnicu i time "poništila" nešto slabiju igru na svoj početni udarac. Ana je pet puta dozvolila Oprandi da joj "oduzme servis".

U prvom setu naša teniserka je posle vođstva od 5:2 prepustila Švajcarkinji naredna dva gema, ali je ipak privela set kraju u svoju korist, novim brejkom. Drugi set Ana je počela gubitkom gema na svoj servis, međutim taj trenutak je nije poremetio pošto je u nastavku nanizala pet uzastopnih gemova i lako slomila suparnicu.

(Foto: Beta/AP/Shizuo Kambayashi)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.