Ovako-se-osecala-Ana-kada-je-cula-da-je-Nole-postao-tata

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako-se-osecala-Ana-kada-je-cula-da-je-Nole-postao-tata

Srpska teniserka Ana Ivanović bila je jedna od prvih poznatih ličnosti koje su čestitale Novaku i Jeleni Đoković na rođenju sina Stefana. Šta je Ana zaista osetila kada je čula ovu srećnu vest preneo je "Indijan tajms“.

Kada su Anu upitali, pored ostalog, o rođenju Noletovog sina, teniserka je rekla kako se naježila kada je čula radosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vest.

"Zapravo, malo je i zastrašujuće, sva sam se naježila, jer smo Nole i ja istih godina“, rekla je Ana, verovatno aludirajući da je možda i ona na redu da postane roditelj.

"Ipak, to je sjajno. Ovu divnu vest sam saznala kada sam se probudila i baš sam bila srećna zbog njih. To je sigurno jedan od najlepših momenata u životu“, rekla je ona.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su roditelji dečaka Stefana 21. oktobra.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.