Muke na startu: Ivanovićeva preokretom eliminisala Švedovu na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke na startu: Ivanovićeva preokretom eliminisala Švedovu na Rolan Garosu

Ana Ivanović imala je dosta muka u prvom kolu Rolan Garosa, ali je uspela da savlada kazahstansku teniserku Jaroslavu Švedovu sa 4:6, 6:2, 6:0.

NIko nije očekivao da će se Ana mučiti u prvom setu protiv 65. teniserke sveta, ali sve dobro završeno nakon sat i 34 minuta igre. Nije bilo brejk lopti u prvih šest gemova, a onda je Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počela da popušta i da pravi greške, pa je u devetom gemu Švedova napravila brejk, a onda i pod velikim pritiskom potvrdila vođstvo što joj je donelo prvi set.

Kao da je Kazahstanka naljutila Anu, Srpkinja je počela da igra mnogo bolje, mnogo lako došla do vođstva od 4:0 uz dva brejka, a onda je uz manje oscilacije poravnala rezultat u deonicama, što je bilo i očekivano.

Švedova, kao da je očekivala da će posle dva seta rešiti meč, jednostavno je položila oružje pred srpsku predstavnicu koja je bez problema iskoristila tri brejk lopte i tri puta oduzela servis protivnici za šest gemova u nizu i konačnu pobedu.

Ivanovićeva će za treće kolo turnira igrati protiv Japanke Misaki Doi koja je bila bolja od Petke Cetkovske 6:3, 6:2, dok bi se u narednoj rundi mogla sastati sa Bojanom Jovanovski.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Boj(Ana)!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015

Poput Bojane Jovanovski, i Ana Ivanović je dala fore rivalki u 1. kolu Rolan Garosa i onda je preslišala...Nedelja je bila dan za možda i nepotrebne komplikacije!..Bojana Jovanovski izašla je na teren prva, izgubila prvi set 1:6 i potom deklasirala Lesju Tsurenko 6:1, 6:0...U gotovo identičnom stilu,...

Nastavak na Mondo...

"Želim kao Novak..."

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015

Ana Ivanović je uz dosta muke trijumfovala na startu Rolan Garosa. Srpkinja je u tri seta bila bolja od Jaroslave Švedove (4:6, 6:2, 6:0), a posle meča, između ostalog, pričala je i o saradnji sa trenerom Matsom Merkelom, inače Adidasovim stručnjakom iz programa za razvoj igrača...- Videćemo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.