MASTERS U SINGAPURU: Ana na startu sa Serenom

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U SINGAPURU: Ana na startu sa Serenom

Srpska teniserka Ana Ivanović igra danas (13.00) u prvom kolu Crvene grupe na završnom turniru u Singapuru protiv najbolje igračice sveta Serene Vilijams.

Njih dve su se do sada sastajale osam puta i naša teniserka je uspela da trijumfuje samo jednom. U njihovoj grupi nalaze se i Simona Halep i Eženi Bušar.

- Na ovom turniru nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lakih protivnika. Na startu igram protiv Serene, s kojom nemam pozitivan skor, ali to može da mi bude dodatni motiv. S velikim samopouzdanjem sam došla u Singapur, a moj cilj je da doguram što dalje. Što se tiče duela sa Serenom, nas dve se mnogo dobro poznajemo i nadam se dobrom rezultatu u tom meču - kazala je Ivanovićeva.

U Beloj grupi igraće Marija Šarapova, Petra Kvitova, Agnješka Radvanjska i Karolina Voznijacki.

(M. N.)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredak Ane, Jelena pala za jednu poziciju

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2014

Serena Vilijams je i dalje najbolje rangirana teniserka svijeta, a prate je Marija Šarapova, Petra Kvitova, Simona Halep, Eženi Bušar i Agnješka Radvanska...Ana Ivanović je napredovala za jednu poziciju i sada je sedma, dok su među 10 najboljih još i Karolina Voznijacki, Na Li i Anželik Kerber,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivanovićeva nemoćna protiv Vilijams

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je na startu završnog WTA turnira u Singapuru, pošto je danas u prvom kolu crvene grupe izgubila od Amerikanke Serene Vilijams sa 6:4, 6:4...Vilijams je do osme pobede u međusobnim duelima došla posle sat i 20 minuta igre...Ivanovićeva u drugom kolu igra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.