Ivanović – Suarez-Navaro |0:0| 3:3

Izvor: RTS, 06.Maj.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović – Suarez-Navaro |0:0| 3:3

Sedma teniserka sveta Ana Ivanović igraće meč u osmini finala VTA turnira u Madridu protiv Karle Suarez Navaro iz Španije bez trenera. Naša najbolja teniserka je na konferenciji za novinare najavila da prekida saradnju sa dosadašnjim trenerom Dejanom Petrovićem.
17.45 - Počeo meč između Ane Ivanović i Karle Suarez-Navaro. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Ana Ivanović je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri od 2003. godine promenila 11 trenera. Sa Dejanom Petrovićem je sarađivala od jula prošle godine, prethodno joj je godinu dana trener bio Nemanja Kontić, a pre njega je dve sezone radila sa Britancem Najdželom Sirsom.
Naša najbolja teniserka se u osmini finala turnira u Madridu sreće sa Karlom Suarez Navaro, koja je savladala Nemicu Juliju Gergeš sa 6:3, 7:5, a sa kojom je igrala dva puta. U oba duela naša teniserka je odnela pobedu, 2012. u Dohi sa 6:1, 4:1 kad je Špankinja predala, a prošle godine u Rimu rezultat je glasio 6:4, 3:6, 6:4.
Karla Suarez Navaro je trenutno 12. na VTA listi, a naša teniserka je za nju imala puno reči hvale pred predstojeći okršaj.
"Igra mnogo bolje ove sezone, ostvarila je neke velike pobede i igra sa dosta samopouzdanja. Ima sjajan spin, vraća dosta loptica, a uz to igra i kod kuće. Biće velika bitka, ali radujem joj se", rekla je Ivanovićeva.
Duel Ane Ivanović i Karle Suarez Navaro na programu je, posle duela Voznijacki i Radvanjske koji počinje u 15.00.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.