Ana Ivanović odlepila za avokadom

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović odlepila za avokadom

Srpska teniserka obožava egzotično voće

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je da od voća najviše voli avokado.

Trenutno šesta igračica na svetu jedna je od najlepših devojaka u belom sportu, a da pažljivo pazi šta jede pokazala je i ovaj put.

- Luda sam za avokadom - objavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ana Ivanović na Instagramu, uz fotku ovog egzotičnog voća.

Srpkinja otkriva da avokado možda nema najlepši ukus na svetu, ali kad mu se doda malo soli, limunovog soka i sveže mente, onda „diže iz mrtvih“. Ana Ivanović nije blistala na turniru u Štutgartu pošto je ispala u prvom kolu od Špankinje Karoline Garsije. Naredni turnir na kojem će igrati jeste masters u Madridu, koji počinje 1. maja. Prošle godine Ana Ivanović je stigla do četvrtfinala, gde je zaustavljena od Rumunke Simone Halep sa 2:6, 2:6.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.