SKUPLJA OD TIJANE AJFON?! Maca Diskrecija traži 1000 EVRA za OVO! Starleta ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 22:38

SKUPLJA OD TIJANE AJFON?! Maca Diskrecija traži 1000 EVRA za OVO! Starleta ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Rešila je da zaradi!

Zvezda rijalitija “Parovi” i “Zadruga”, Maca Diskrecija, poznata je po slobodnijim fotografijama i snimcima koje objavljuje što na društvenim mrežama, što na Jutjubu.

Zbog toga mnogi pokušavaju da stupe u kontakt s njom, ali je Maca odlučila da ljubomorno čuva svoj broj telefona, tako da retko ko ima mogućnost da se čuje sa njom.

Da bi svima bilo jasno da neće dobiti njen broj, ona je u opisu profila na Instagramu istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će ga dobiti samo onaj ko joj bude uplatio 1000 evra na račun.

Maca se oglasila ovim povodom i prokomentarisala da li je to istina.

- To sam tako stavila zato što neću da svako ima broj i da se on deli okolo. Hteli su neki i da mi uplate 1000 evra, ali nisu. Moj broj ne može da ima svako. I novinarima kad dam oni ga razmenjuju među sobom, a ja to ne volim - rekla je Maca.

Podsetimo, nedavno je, posle hapšenja, isplivala navodna prepiska Tijane Ajfon u kojoj se vidi da ona traži 700 evra na dan za svoje usluge.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.