PREVARA koja nikom normalnom ne bi pala na pamet! Zavela je 20 momaka, naterala ih da joj svako kupi po Ajfon, a šta je uradila sa telefonima?

Izvor: Prva.rs, 21.Apr.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA koja nikom normalnom ne bi pala na pamet! Zavela je 20 momaka, naterala ih da joj svako kupi po Ajfon, a šta je uradila sa telefonima?

Mnogi ljudi tokom čitavog života sakupljaju novac za kupovinu nekretnine. Ovaj poduhvat je vrlo komplikovan, a najčešće zahteva dodatni posao, veliku uštedu i dugogodišnja odricanja.
Međutim, jedna kineskinja je osmislila genijalan plan i u vrlo kratkom roku obezbedila sebi krov nad glavom. 
Ksiaoli je iz Šenžena, a svoju ideju je realizovala na spektakularan način. Za prikuplljanje 20 000 evra, koliko je koštala kuća u predgrađu trebalo joj je vrlo malo vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Najpre je zavela 20 muškaraca, koji su želeći da joj ugode, kupili zavodnici po jedan telefon i to Ajfon 7. 
Ksiaoli je uređaje prodala preko jednog kineskog sajta, što joj je donelo pozamašnu zaradu, piše dnevno.rs.
Priča se vrlo brzo proširila Kinom, a javnost nagađa o osećanjima prevarenih momaka i njihovih narednih postupaka. Eventualnu želju za osvetom je podgrejala činjenica da su vest o prevari preneli vodeći kineski mediji.
Kako britanski Metro saznaje, Ksiaoli potiče iz siromašne porodice. Roditelji su bez stalnog zaposlenja, a ona se kao najstarija ćerka, godinama starala o braći i sestrama, piše britanski Metro.
Mnogi Kinezi su ovaj postupak dočekali kritički i sa uvredama, ali ima i onih koji na njega gledaju blagonaklono, hvaleći Ksiaolinu genijalnost. Na jednoj društvenoj mreži u Kini, vest je izazvala 13 miliona komentara.
Evo jednog od komentara:
"Ja godinama bezuspešno pokušavam da nađem dečka. Ona je zavela 20, i nterala svakog da joj kupi Ajfon! Volela bih da je upoznam kako bi me naučila toj veštini", napisala je jedna korisnica.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.