NA ISTOM MESTU! Poslednje fotke AJFONKE I MIMI ORO pre hapšenja - evo GDE su se NALAZILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 17:21

NA ISTOM MESTU! Poslednje fotke AJFONKE I MIMI ORO pre hapšenja - evo GDE su se NALAZILE!

Uvek izazovne.

Straleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, uhapšena je i sprovedena u SBPOK. Pored nje uhapšena je i Tijana Maksimović, znana kao Tijana Ajfon.

Milica je javnosti već poznata po kontroverznim izjavama i javnim ekscesima.

Starleta Mimi Oro je već bila privođena i to ni manje ni više nego zbog nasilja u porodici, a protiv Tijane je prošle godine podignuta optužnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog sumnje da je vrbovala i navodila dve osobe za pružanje s*ksualnih usluga u maju u Bijeljini.

A post shared by Milica mimi oro (@mimi_oro_milica)

Živanovićeva je pre nekoliko dana objavila fotografiju iz lifta, a samo dan nakon nje Maksimovićeva je takođe objavila selfi koji je napravila u liftu.

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

Obe su poznate po svojim provokativnim objavama na Instagramu. Pre hapšenja radile su isto što i do tad - redovno su postavljale, na već pomenutoj društvenoj mreži, izazovne fotografije i to sa istog mesta, iz lifta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mimi Oro sama došla na saslušanje - zahuktava se istraga u borbi protiv mafije VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2021

U Službu za borbu protiv organizovanog kriminala danas je privedena starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro...Ona i Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, privedene su u nastavku akcije borbe protiv mafije u Srbiji...Na snimku B92.net vidi se kako Živanovićeva na saslušanje dolazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.