EKSKLUZIVNI PAPARACO - MALO PRE HAPŠENJA! Uslikali smo TIJANU AJFON u ovom društvu! Evo šta je RADILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 17:21

EKSKLUZIVNI PAPARACO - MALO PRE HAPŠENJA! Uslikali smo TIJANU AJFON u ovom društvu! Evo šta je RADILA (FOTO)

Delovala je vrlo smireno

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je i privedena u SBPOK! Takođe, osim Tijane Ajfon, uhapšena je i starleta Mimi Oro.

Tijana je uhapšena zbog povezanosti sa klanom Velja Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa Veljom Nevoljom (više o tome čitajte OVDE).

Poznatu starletu sreli smo pre dva dana u centru grada, kako slobodno šeta Knez Mihailovom. Bila je u društvu svojih bližnjih.

Šetala je psa i uživala u sunčanom danu, nasmejana i vidno raspoložena.

Podsetimo, Tijana Maksimović nedavno je optužena i za prostituciju. Nagodila se sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice, kojim je predviđeno da bude osuđena na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Sud je prihvatio sporazum i ona je već trebalo da bude iza rešetaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA ISTOM MESTU! Poslednje fotke AJFONKE I MIMI ORO pre hapšenja - evo GDE su se NALAZILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

Uvek izazovne...Straleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, uhapšena je i sprovedena u SBPOK. Pored nje uhapšena je i Tijana Maksimović, znana kao Tijana Ajfon...Milica je javnosti već poznata po kontroverznim izjavama i javnim ekscesima...Starleta Mimi Oro je već bila privođena i to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.