Zvezde Granda dobile novu voditeljku! Evo ko je zamenio Sanju Kužet FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda dobile novu voditeljku! Evo ko je zamenio Sanju Kužet FOTO

U novoj sezoni takmičenja  Zvezde Granda imaćemo priliku da vidimo i novu voditeljku, jer je Sanja Kužet odlučila da se povuče i ode na trudničko bolovanje.

Nakon što je Sanja Kužet izjavila kako se povlači sa voditeljskog mesta Zvezda Granda zbog trudnoće, odmah su počele spekulacije ko bi mogao da dođe na njeno mesto. Iako se dosta nagađalo, čak se u jednom trenutku pojavila i inforamcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da bi tu ulogu mogao da preuzme i Saša Popović, Voja Nedeljković na svom Tviter nalogu odlučio je da zagoplica maštu svima, kada se fotografisao sa novom koleginicom.

Iako je njen lik ostao pod velom tajne do početka nove sezone, mi verujemo da će se mlada dama uz podršku Voje Nedeljkovića, odlično snaći  u svojoj novoj ulozi. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.