Zvezde Granda: Jelena Karleuša oštra - Izgledaš kao iz noćne more!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Jelena Karleuša oštra - Izgledaš kao iz noćne more!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda bilo je puno dobrih kandidata, a Jelena Karleuša je kao i uvek oštra na jeziku, te je jednoj kandidatkinji rekla da izgleda kao iz noćne more.

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda došlo je do promena u žiriju. Naime, mesto Ane Bekute, zauzela je Snežana Đurišić, ali samo privremeno. Žiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je strog i pravedan kao i obično. Ipak, jedna članica žirija je uvek iskrena i otvorena, a to je Jelena Karleuša. Ona je Zvezdani Stevanović, koja je dobila samo dva glasa od članova žirija, rekla kako nije zadovoljna njenim nastupom, ali pogotovo njenim izgledom, te joj je poručila da treba da provocira garderobom i nastupom, ali na skup način, što ona nije pokazala večeras. Na kraju je čak i dodala da izgleda kao da je izašla iz noćne more.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.