Žiri u “Zvezdama Granda” je grmeo: “Izveštačena si, ne znam ko ti to radi” (Video)

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri u “Zvezdama Granda” je grmeo: “Izveštačena si, ne znam ko ti to radi” (Video)

Takmičarke su se baš našle u “nebranom grožđu”. Iako su dobijale pohvale, kritike su ipak ostale najupečatljivije.

- Po meni ste sve dobro pevale večeras, Ono što meni fali je manje modne piste a više griza, to vam fali. Da li vas sprečava trema, ne znam šta ali osećam da mnoge od vas mogu da dajumnogo više od onoga što daju, poleo je svoje izlaganje i ocenjivanje takmičarki “Zvezda Granda” Stevica Simeunović, kompozitor.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svih devojaka najgore su prošle dve. Iako je dobila sedam poena,Dejana Erić bila je i kritikovana zato što je “previše slatka”:

- Sve je to sjajno po meni. I ti si mi nekako slatka, preslatka, za moj ukus si nekako previše slatka. Ja očekujem i neki mali bezobrazluk, nema veze ali nešto da me drmne sa ove stolice, da me pokrene. Sve je to ravno, tačno i super samo malo daj još nešto.

Poslednja u nizu bila je Mima Todorović koja je dobila 12 poena, ali komentarima Stevica ju je “pokosio”:

- Od svih devojaka najgori stajling večeras imaš ti. Neka mi oprosti ko je to radio ali to je moje mišljenje. Izveštačeno su te napravili, ne znam ko si! Ne znam da li imaš 18 ili 12 godina. Oni koji ti to rade neka se malo više potrude. Za pevanje, moraš mnogo da radiš.

Kako je ovo ocenjivanje proteklo, pogledajte i sami.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.