ZVEZDE GRANDA: Večeras baraž! Tri kandidata dobijaju šansu za prolaz u superfinale!

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA: Večeras baraž! Tri kandidata dobijaju šansu za prolaz u superfinale!

Večeras od h na TV Prva i OBN televiziji biće emitovana baražna emisiji šoua ZVZEDE GRANDA, u kojoj će pojedini kandidati dobiti poslednju mogućnost da se vrate u takmičenje, odnosno da se bore za laskavu titulu pobednika.

Zbog velikog intresovanja koje vlada za takmičenje Zvezde Granda, čelni ljudi produkcije odlučili su da da samo desetak dana pred veliko finale koje će se održati u Sarajevu i Zetri, emituju baražnu emisiju kojoj će sedmočlani žiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji čine Jelena Karleuša, Šaban Šaulić, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Aca Lukas i Viki Miljković, izabrati kandidate koji će se obezbediti prolaz u veliko finale.

Baražnu emisiju pratite večeras od 21h na TV Prva, OBN-u i Kanalu 5. 
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARAŽ ZVEZDE GRANDA: Nikad stresnije odluke! Evo ko se vratio u super finale!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2016

Kandidati koji su napustili muzičko takmičenje "Zvezde Granda", večeras su dobili poslednju šansu da se vrate u takmičenje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.