ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu je pričala cela Srbija, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nije dosad!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu je pričala cela Srbija, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nije dosad!

Tijana Kadović je jedna od najzapaženijih takmičarki muzičkog šoua "Zvezde Granda" ove sezone. U prvi krug došla je sa kamp prikolicom i u pratnji obezbeđenja, šminkera, nosača i asistenta. Aca Lukas tada nije imao lepe komentare za nju, a ona mu je u ovoj emisiji zapušila usta.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prošlog puta došla je u PRIKOLICI, a sad je u "Zvezdama Granda" ponovo uradila nešto što NIKO NIJE

Izvor: Blic, 25.Feb.2018

Po završetku prvog kruga pratioci ovog muzičkog TV formata su već polako počeli da biraju svoje favorite u ovoj sezoni, a malo ko je zaboravio Tijanu Kadović, takmičarku koja je na snimanje došla privatnim kamperom, u pratnji obezbeđenja, ali i tima šminkera, nosača i asistenata...Kada se pojavila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.