Sanja Kužet odlazi na TRUDNIČKO BOLOVANJE, a ova PLAVUŠA sa BOGATOM KARIJEROM će je zameniti - Njenog BIVŠEG svi dobro znamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 17:51

Sanja Kužet odlazi na TRUDNIČKO BOLOVANJE, a ova PLAVUŠA sa BOGATOM KARIJEROM će je zameniti - Njenog BIVŠEG svi dobro znamo!

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, koja nosi trudnički stomačić, najavila je odlazak na trudničko bolovanje u junu, što je izazvalo veliko interesovanje njenih obožavalaca. Prema glasinama, voditeljsku palicu tokom njenog odsustva preuzeće Bojana Lazić, poznato lice sa televizije Pink, što je dodatno podstaklo spekulacije i rastuće iščekivanje među gledaocima. Bojana je nedavno otkrila nešto o sebi što nije bilo poznato javnosti, dodajući novu dimenziju svojoj javnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličnosti i pobuđujući dodatnu radoznalost publike koja s nestrpljenjem iščekuje nove epohe u "Zvezdama Granda" pod njenim vođstvom

Popularna voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, koja trenutno nosi trudnički stomačić, planira otići na trudničko bolovanje, pripremajući se za porođaj koji se očekuje u junu.

Ova vest izazvala je interesovanje među njenim obožavaocima koji s nestrpljenjem očekuju da vide ko će privremeno preuzeti ulogu voditeljke tokom njenog odsustva.

Prema glasinama koje kruže, za vreme njenog privremenog odsustva, voditeljsku palicu "Zvezda Granda" preuzeće Bojana Lazić, poznato lice sa televizije Pink. Ova informacija dodatno podstiče spekulacije i postavlja pitanje kako će se gledaoci odnositi prema novoj voditeljki i kakav će utisak ostaviti u popularnom muzičkom takmičenju.

Publika već izražava radoznalost iščekujući nove epohe u "Zvezdama Granda" koje će obeležiti prisustvo Bojane Lazić na pozornici.

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)

Bojanu odavno gledamo na malim ekranima, a retko ko zna za koga je bila udata

Privlačna plavokosa dama, čije devojačko prezime zvuči kao Boljević, stupila je u bračnu zajednicu 2009. godine sa poznatim glumcem Žarkom Lazićem, često prepoznatljivim po svom angažmanu u emisiji "Kuća od srca". Njihov sedmogodišnji brak bio je ispunjen ljubavlju i radosti, a posebno su se radovati dolasku svog sina Matije, koji sada veselo korača u tinejdžerske godine sa svojih 13 godina.

O detaljima privatnog života retko su govorili, ali nije tajna da su se upoznali na putovanju u Grčku, gde su snimali spot za pesmu grupe "Flamingosi".

- Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne ‒ ispričao je jednom prilikom Žarko, koji je sa Bojanom po drugi put izgovorio "da".

A post shared by Zarko Lazic (@zarko_lazic_)

I dok je prvi razvod od supruge Ksenije, sa kojom ima sina Andriju, bio prilično buran, uz mnogo teških optužbi sa obe strane, Žarko se od Bojane razveo bez medijske pompe, a reklo bi se i da su ostali u prijateljskim odnosima.

Izbor za Mis joj promenio život

Araktivna voditeljka koja je simpatije stekla u emisiji "Premijera Vikend specijala" je pred milionima gledalaca otkrila nešto o sebi što do tada nije bilo poznato javnosti. Bojana je hrabro podelila intimni deo svog života, dodajući novu dimenziju njenoj javnoj ličnosti.

Ova iznenadna ispovest voditeljke izazvala je živu reakciju publike, dodatno učvršćujući njenu povezanost s gledaocima:

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada - priznaje Bojana Lazić, pa dodaje.

- Zato što danas znam šta hoću, a šta ne. Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam - zaključila je Bojana.

Brinetu će zameniti plavuša

Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju - govori izvor blizak Popoviću.

Ovim povodom oglasila se i Bojana, koja nije demantovala ove navode.

- Emisija "Premijera Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo - poručila je kratko Bojana za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svi bruje da će OVA VATRENA PLAVUŠA ZAMENITI SANJU KUŽET U "ZVEZDAMA GRANDA": Oglasila se i sve bacila u rebus

Izvor: Blic, 15.Jan.2024

Voditeljka emisije “Zvezde Granda“, Sanja Kužet, nedavno je podelila srećne vesti, da je u drugom stanju, i da njen suprug Nemanja Živojinović i ona čekaju sina. Tom prilikom je otkrila, i da se neće naći u ulozi voditeljke u nastavku snimanja ovog muzičkog takmičenja, te se mnogo spekulisalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.