Šaban Šaulić, Ana Bekuta i Zvezde Granda na Junfestu

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić, Ana Bekuta i "Zvezde Granda" na "Junfestu"

Na porodičnom festivalu "Junfest" koji će biti održan od 13. do 22. Juna na Ušću u Beogradu, održaće se veliki broj koncerata i nastupa, a na repertoaru su pop i folk muzika.

Osim Željka Joksimovića koji će, posle 7 godina održati koncert u Beogradu i otvoriti "Junfest", svoje učešće potvrila je i Seka Aleksić.

Posetioci "Junfesta" će imati prilike da uživaju u "gradu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji će specijalno biti sagrađen na Ušću na 8.000 kvadratnih metara.

U okviru "Junfesta" gosti Beograda će imati prilike da uživaju i u promociji domaće gastronomije koju će prezentovati neke od najpoznatijih domaćih kafana, ovoga puta u okviru posebne ulice kafana.

Pored ulice kafana, ljubitelji klabinga će moći da posete I ulicu klubova sa poznatim di– džejevima. Organizatori najavljuju i pokrivanje tla što će sve posetioce u potpunosti lišiti prašine koja je neizbežna na velikim festivalima.

Osim Željke i Seke, nastupiće i legende narodne muzike Šaban Šaulić, Ana Bekuta, te najtraženiji Grandovi izvođači rada Manojlović, Darko Lazić, Milica Pavlović, Petar Mitić.

Festival je podržala Turistička organizacija Beograda.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.