SCANDAL! u novom broju donosi: Bosanac ogorčen na Anu Bekutu!

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi: Bosanac ogorčen na Anu Bekutu!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje u novom broju, Dragan Stojković Bosanac strašno se naljutio na Anu Bekutu!

Naime, Bosanac se posvađao sa skoro svim članovima žirija “Zvezda Granda” verujući da neko od njih medijima prenosi sve pikanterije koje se dešavaju na snimanjima, a u to je bio ubeđen jer mu je upravo Ana rekla da neko od žirija prenosi novinarima svađe i prepirke sa snimanja. Međutim, pošto je sa svima iz žirija ponaosob popričao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Bosanac je shvatio da greši, te da informacije ne cure zbog njih, pa se strašno naljutio na Anu!

Baš joj je svašta rekao direktno, a njih dvoje se inače u poslednje vreme nikako ne slažu, posebno oko procene kandidata!

Kako je Ana reagovala, da li se posvađala sa Bosancem, te šta ona o svemu tome misli i ko u stvari prenosi informacije sa snimanja i plasira ih u medije, posebno konflikte među članovima žirija, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je na svim kioscima!

A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.