SAŠA MIRKOVIĆ BRUTALNO POKOPAO ĐORĐA DAVIDA: “Reketira učesnike za novac i druga zadovoljstva!”

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 17:37

SAŠA MIRKOVIĆ BRUTALNO POKOPAO ĐORĐA DAVIDA: “Reketira učesnike za novac i druga zadovoljstva!”

Novi estradni rat u najavi?

Đorđe David, član žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, nedavno je u intervjuu za jedan domaći medij izjavio da je Aca Lukas “pulen” Saše Mirkovića, a da je vlasnik “Hajp produkcije” ogorčen na mnoge ljude sa estrade.

David je izjavio da zna neke Lukasove tajne koje neće javno iznositi, sem ukoliko ga on ne isprovocira.

Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u svom odgovoru, koji je takođe objavljen u medijima, rekao da je David zaboravio koliko puta mu se izvinjavao i molio da mu oprosti za gluposti koje je pravio samo zarad svog ličnog interesa.

Mirković je takođe dodao da David glumi tobože velikog rokera u žiriju “Zvezda Granda”, u kojem takođe glumi admirala potonulog broda, te da reketira učesnike za novac i druga zadovoljstva na animalni način.

Mirković je naglasio da je Lukas i dalje jedan od najpopularnijih i najuspešnijih estradnih umetnika na Balkanu, dok David nema ni približno takvu karijeru i da je njegovo vreme isto kao i vreme njegovog mentora Dinkića – listopadno.

Mirković je zaključio da su najveći rezultati u karijerama onih o kojima se govori, a da je Davidov najveći rezultat to što sebe naziva samoprozvanim admiralom posrnulog broda opterećenog Sodomom i Gomorom.

Saša Mirković lično.

P.S. Sada se obraćam Đorđu, a ako bude potrebe za moje naredno obraćanje moj odgovor će biti Davidu mnogo jasniji i brutalniji - poručio je Saša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.