Pevačica zavela sportistu, SKIDALA SE GOLA, htela da bude u centru pažnje, pa joj karijera otišla u PROPAST

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:08

Pevačica zavela sportistu, SKIDALA SE GOLA, htela da bude u centru pažnje, pa joj karijera otišla u PROPAST

Totalna promena.

Jelena Jovanović, nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" i učesnica rijalitija "Farma", danas je daleko od medijske pažnje.

Nakon što je 2008. i 2009. godine učestvovala u popularnom muzičkom takmičenju, ali bez plasmana u finale, Jovanovićeva nije odustala od pevačke karijere.

Pokušala je da podstakne svoju karijeru poziranjem za srpski "Plejboj" i učešćem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju "Farma" 2013. godine, gde je započela ljubavnu vezu sa bivšim odbojkašem Edinom Škorićem.

Iako su njihova romansa nastavljena i nakon rijalitija, nije dugo potrajala. Jovanovićeva se i dalje bavi pevanjem, ali se retko pojavljuje u medijima i već duže vreme nije snimila novu pesmu.

Kako Jelena danas izgleda možete videti na fotografijama.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Iznela je PRLJAV VEŠ O VEZI SA PEVAČEM, bila je u centru skandala, a danas je druga žena: Ima plavu kosu i PRODAJE PLJESKAVICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Njihov rastanak je bio buran!..Nekadašnja rijaliti zvezda i manekenka, Jovana Nikolić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju "Farma" 2013. godine, danas vodi sasvim drugačiji život...Nakon burnog braka sa pevačem Danijelom Alibabićem, koji je trajao svega tri meseca, Jovana se povukla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.