Iznela je PRLJAV VEŠ O VEZI SA PEVAČEM, bila je u centru skandala, a danas je druga žena: Ima plavu kosu i PRODAJE PLJESKAVICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 18:51

Iznela je PRLJAV VEŠ O VEZI SA PEVAČEM, bila je u centru skandala, a danas je druga žena: Ima plavu kosu i PRODAJE PLJESKAVICE!

Njihov rastanak je bio buran!

Nekadašnja rijaliti zvezda i manekenka, Jovana Nikolić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju "Farma" 2013. godine, danas vodi sasvim drugačiji život.

Nakon burnog braka sa pevačem Danijelom Alibabićem, koji je trajao svega tri meseca, Jovana se povukla iz javnosti i posvetila se novom poslu - prodaji pljeskavica.

Njihova veza započela je tokom učešća u rijalitiju, a ubrzo su odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da stvari podignu na viši nivo i venčaju se. Glamurozna svadba održana u Crnoj Gori privukla je veliku pažnju medija, a prisustvovalo je čak 400 zvanica. Međutim, samo tri meseca nakon venčanja, par se razveo, šokirajući javnost iznošenjem prljavog veša jedno o drugom.

Jovana je tada tvrdila da ju je Danijel fizički napao i pretio joj.

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi - izjavila je Jovana.

Dodatno je šokirala javnost tvrdnjom da je Danijel zapravo gej.

Nakon razvoda, Jovana se vratila u rodni Niš, a zatim se preselila u Beograd gde je započela novi posao - prodaju pljeskavica. Iako se povukla iz javnosti, na osnovu fotografija koje deli na društvenim mrežama, može se zaključiti da se nimalo nije promenila.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.