POLAKO, CECO, MOŽDA IMA DEVOJKU! Kolega iz Zvezda Granda progovorio o Svetlaninom ZALJUBLJIVANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 17:08

"POLAKO, CECO, MOŽDA IMA DEVOJKU!" Kolega iz "Zvezda Granda" progovorio o Svetlaninom ZALJUBLJIVANJU

Ražnatovićka je nedavno raskinula s biznismenom Bogdanom Srejovićem, međutim, ako je verovati njenom kolegi rokeru na reč - neće još dugo biti sama...

Ceca Ražnatovića hvalila je takmičara "Zvezda Granda" Edisa Agića koliko je mogla kad je završio nastup na sceni ovog talent-šoua. Iako je to svakako njeno pravo, ovim postupkom je i na sopstveno iznenađenje izmamila razne reakcije svojih kolega. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U ekipi žirija "potegla" se priča o njenom ljubavnom životu, pošto je Đorđe David "osetio da će se pevačica ove godine ponovo zaljubiti".

Inače, mladi Edis se u najnovijoj epizodi šoua predstavio pesmama "Nakon svih ovih godina" i "Učini mi pravu stvar" pa osvojio svih šest glasova, čime se direktno plasirao u sledeći krug takmičenja.

- Što se tiče Edisa, da ti kažem nešto iz ženskog ugla, ti si bio prizor za oči, za uši, igraš izazovno, ne možeš proći nezapaženo nikako. Imaš visinu, tu mušku, lepu energiju, imaš šarm, pevaš fenomenalno - pričala je Ceca, na šta su počele da se dobacuju reči: "Polako, polako, možda ima devojku..."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.