Kraj ljubavi: Zlata Petrović ostavila bivšeg dečka Vesne Zmijanac!

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj ljubavi: Zlata Petrović ostavila bivšeg dečka Vesne Zmijanac!

Zlata Petrović i Željko Rstović raskinuli su višemesečnu romansu, jer je poznati biznismen uhvaćen sa novom mladom izabranicom, izvesnom Sanjom.

Iako je sve izgledalo idilično, Zlata Petrović saznala je da se Željko viđa sa mladom učesnicom Zvezda Granda, Sanjom. Pobesnela je i odlučila da stavi tačku na desetomesečnu vezu:  "Zlata je bila svesna da Željko voli često da menja partnerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali i da mu je teško da u vezi ostane veran. Ipak, ponadala se da će je ispoštovati i da neće švrljati sa strane. Pogotovo zato što se prva tri-četiri meseca njihove veze nije odvajao od nje. Ali u poslednje vreme on je postao onaj stari i sve manje su se viđali", rekao je izvor za Kurir id odao:

"Pravdao se da je počeo neke nove projekte i da je zauzet time. Naravno, odmah je posumnjala u njegove izgovore i počela da se raspituje kod zajedničkih prijatelja. Jedan od njih joj je rekao da

se Željko već mesec i po dana viđa s nekom mladom pevačicom Sanjom i da su čak bili zajedno u noćnom provodu", zaključio je izvor Kurira.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ostavio je zbog duplo mlađe?!

Izvor: Mondo, 06.Dec.2016

Posle saznanja da se Željko Rstić viđa sa takmičarkom Zvezda Granda pevačica je pobesnela i stavila tačku na njihov vezu..Folkerka Zlata Petrović raskinula je sa Željkom Rstićem, s kojim je bila deset meseci u vezi! Kako prenosi "Kurir", ona je otkrila da je vara sa izvesnom Sanjom, koja je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.