Katarina Živković: Meni su grudi porasle od zdrave hrane!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Meni su grudi porasle od zdrave hrane!

Prethodnih dana u javnosti su se pojavili napisi i slike da je popularna “Zvezda GrandaKatarina Živković ugradila silikone i tako ispunila svoju dugogodišnju želju. Kaća je za emisiju “Premijera” otkrila pravu istinu.
Ne znam što stvarno svi forsiraju da sam se ja operisala. Ja sam samo fino jela, zdravu hranu, na kojoj pozadi piše da što je više jedete to vam više porastu grudi“, rekla je Živkovićeva, a potom i dodala da će vrlo rado novinarki dati broj kako bi otišla kod hirurga koji će je posavetovati oko pravilne ishrane.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘Nisam ugradila silikone, jela sam zdravu hranu koja ide u grudi!’

Izvor: Tracara.com, 23.Okt.2014

Zdravom hranom do većih grudi! (foto: Facebook) Pevačica Katarina Živković, navodno je nedavno ugradila silikone u grudi i zadnjicu. Međutim, pred kamerama Premijere izjavila je da su joj grudi narasle od zdrave hrane. “Ja ne znam što stvarno svi forsiraju da sam se ja operisala. Ja sam samo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.