Finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja na TV Prva: Ko će biti nova Zvezda Granda?

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 23:46

Finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja na TV Prva: Ko će biti nova "Zvezda Granda"?

Finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počelo je od 21h na Prvoj televiziji.

Za titulu najboljeg bore se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

Ove godine pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezda Granda bira isključivo publika i to SMS glasanjem, a nagradni fond "Grand produkcije" je izuzetno vredan.

Pored statue, finalistu koji trijumfuje u velikoj završnici očekuje i automobil marke "Škoda Scala", kao i dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije.

Uzbuđenjenje raste, kako među takmičarima tako i među članovima žirija. Sama završnica ove sezone obiluje sjajnim notama, beskrajnim humorom i zabavom koja se ne propušta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.