Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADA U PANICI ZBOG NASTUPA LUNE ĐOGANI: Pevačica otkriva KOME JE pobednica Zadruge UGROZILA POSAO

U proteklom periodu gotovo sve rijaliti zvezde su propevale. Ipak, čini se da od svih bivših učesnika rijalitija koji su postalo pevači, najveću pažnju privlači pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani. Zvezda “Granda” Naida Bešlagić je dosad imala dosta posla na terenu, a nas je zanimalo da li ona strahuje da će joj Luna Đogani ili The post ESTRADA U PANICI ZBOG NASTUPA LUNE ĐOGANI: Pevačica otkriva KOME JE pobednica Zadruge UGROZILA POSAO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA ĐOGANI SE DOSTA PROMENILA ZA SAMO DVA MESECA! U KOM IZDANJU VAM SE VIŠE DOPADA? FOTO

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2019, 00:15

Blogerka Luna Đogani ovih dana je na meti raznih komentara u vezi sa njenim fizičkim izgledom. Kao što je već poznato u javnosti, Luna je pre nekoliko nedelja ugradila silikone u grudi, a njeno novo izdanje naišlo je na oprečne reakcije. Dok se jednima dopada nova Luna, drugi pak smatraju da joj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.