Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je važan dan Luni Đogani: Marko Miljković je na ovaj način podržao dragu!

Pevačica u usponu Luna Đogani večeras će imati prvi nastup u jednom klubu u Makedoniji. Budući da do sada nije pevala u klubu Luni nije svejedno zbog večerašnjeg gostovanja, a njen izabranik Marko Miljković nije hteo da propusti šansu da je javno podrži. Marko je okačio fotografiju na kojoj su zajedno i poručio: – Večeras The post Danas je važan dan Luni Đogani: Marko Miljković je na ovaj način podržao dragu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ESTRADA U PANICI ZBOG NASTUPA LUNE ĐOGANI: Pevačica otkriva KOME JE pobednica Zadruge UGROZILA POSAO

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019

U proteklom periodu gotovo sve rijaliti zvezde su propevale. Ipak, čini se da od svih bivših učesnika rijalitija koji su postalo pevači, najveću pažnju privlači pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani. Zvezda “Granda” Naida Bešlagić je dosad imala dosta posla na terenu, a nas je zanimalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.