Darko Lazić otkriva zašto se ponovo ugojio!

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić otkriva zašto se ponovo ugojio!

Pobednik takmičenja Zvezde Granda iz 2009. godine, Darko Lazić poslednjih godina imao velikih problema sa kilogramima. Iako je nedavno uspeo da smrša čak 25kg, poznati pevač kaže da je veoma sklon gojenju.

Tokom takmičenja u Zvezdama Granda, bio je veoma mršav, a nakon pobede u njegovi kilogrami su velikom brzinom se povećavali, pa u jednom momentu bio izuzetno krupan: "Tokom takmičenja bio sam posvećen treninzima, a onda sam počeo da nastupam i nastupi su me >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uništili. Malo vremena sma imao za fizičku aktivnost, malo vremena za sebe, stalno na točkovima, jeo sam brzu hranu, naravno bilo je i alkohola i zbog svega toga sam se veoma ugojio", otkrio je Lazić u emisiji "Maksimalno opušteno", rekao je Darko, prenosi Kurir.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.