Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2020, 10:48

DIREKTOR ”GRANDA” NASAMARIO JELENU KARLEUŠU! Ovo mu NEĆE zaboraviti!

Među takmičarima koji su se ove nedelje borili za opstanak u poznatom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda” bio je i Aleksandar Popović. Jelena Karleuša insistirala je na tome da se ovaj mladi pevač predstavlja kao Saša Popović. IPAK NIJE DUPLO SLAVLJE „Pa, Saša Popović. Prvo će zbog toga vući surovi marketing. Posle toga neka menja kako The post DIREKTOR ”GRANDA” NASAMARIO JELENU KARLEUŠU! Ovo mu NEĆE zaboraviti! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena Karleuša PREVARENA! Saša Popović joj SMESTIO!

Izvor: Svet, 15.Jun.2020

Među takmičarima koji su se ovog vikenda predstavili u “Zvezdama Granda” je bio i Aleksandar Popović. Jelena Karleuša je insisitrala na tome da se ovaj mladi pevač predstavlja kao Saša Popović.. KARLEUŠA VIDELA DVOJICU SAŠE POPOVIĆA! – Pa, Saša Popović. Prvo će zbog toga vući surovi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.