Bruka! Miloš Paunović u Zvezdama Granda kritikovao nastup slabovidog pevača

Izvor: Svet, 21.Nov.2011, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka! Miloš Paunović u "Zvezdama Granda" kritikovao nastup slabovidog pevača

naslov: 
Bruka! Miloš Paunović u "Zvezdama Granda" kritikovao nastup slabovidog pevača



excerpt: 
Koreograf Miloš Paunović, novi član žirija ovogodišnjeg serijala "Zvezda Granda", izgleda da ne pravi nikakvu razliku prilikom ocenjivanja scenskog nastupa...


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Koreograf Miloš Paunović, novi član žirija ovogodišnjeg serijala "Zvezda Granda", izgleda da ne pravi nikakvu razliku prilikom ocenjivanja scenskog nastupa, pa ima isti kriterijum čak i kada se radi o slabovidom pevaču. Naime, Paunović je u subotu uveče ponašanje na sceni Darka Matinovića ocenio šesticom jer pevačevi pokreti nisu zadovoljavali njegove kriterijume.
"Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi na način da je staviš na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe", prokomentarisao je koreograf, a zatim scenski nastup Darka Martinovića ocenio slabom ocenom - šesticom!
Mladi pevač se kao i uvek kulturno zahvalio na savetu i rekao da će se potruditi da koriguje ono što nije valjalo. Ovakav stav i komentar Miloša Paunovića izazvao je mnogobrojne komentare na internetu, koji su mahom bili isti i u kojima se rečima poput "bruka", "sramota" i "da li je ovo moguće" osuđuje koreograf koji je ocenio nastup slabovidog pevača.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.