A ŠTA JE POSLE BILO... Takmičar u ZG tražio od Karleuše da je PIPNE da oseti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ŠTA JE POSLE BILO... Takmičar u ZG tražio od Karleuše da je PIPNE da oseti! (VIDEO)

Šou!

Vazda je uzbudljivo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" - zbog takmičara, ali i zbog žirija. Jelena Karleuša je i ovoga puta u centralnoj ulozi. Ona je u novoj epizodi vodila bitku sa ostatkom žirija koji su je isprozivali zbog stajlinga.

- Marija Šerifović mi je rekla da izgledam kao Fiona iz "Šreka", a Aca Lukas me je uporedio sa nilskim konjem iz crtaća - požalila se Jelena.

Međutim, najzanimljiviji momenat je bio kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od takmičara rešio da odgovori na Karleušine reči što dlaka na jeziku nemaju. Ona je ocenjujući njegov nastup poručila da "ništa nije osetila".

- Da li vas mogu dodirnuti da osetite - odmah joj je odgovorio. Ona je zaćutala, a šta je potom bilo saznaćemo u subotnjoj epizodi.

Do tada, pogledajte najavu za tu emisiju:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRABRO! Karleuša rekla takmičaru: “Ništa nisam osetila”, on joj bez blama odgovorio tako da je OSTALA BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2017

I nova epizoda takmičenja "Zvezde Granda" donosi više nego uzbudljive momente, pogotovo kada je u pitanju šou kakav uvek napravi Jelena Karleuša...Poznato je da Jelena nema dlake na jeziku i da je surovo iskrena kada je u pitanju komentarisanje nastupa, međutim, ovaj put je jedan od takmičara uspeo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.